Ekstradimi i Ballist Morines, reagimi…

Dritan Dervishi, ish-drejtori sportiv i Partizanit dhe Kukësit, ka qenë ndër të parët që ka reaguar për çështjen e ekstradimit të Ballist Morinës nga Kroacia drejt Serbisë. Sipas Dervishit, është e pakuptimtë që të qëndrohet duarkryq nga shteti shqiptar në një situatë të tillë, ku rrezikohet seriozisht jeta e nëj shtetasi të tij.
 Kërkoj nga Kryeministri të nderhyjë për të mbrojtur Ballist Morinën me forcë, se një shtet që nuk mbron djemtë e tij është një shtet i falimentuar”, janë fjalët e Dervishit.
/panorama/