Dule i PBDNJ-se sulm qeverise: Politika te mbrapshta te miremenduara ndaj minoritetit

Kreu i PBDNJ-së Vangjel Dule ka hedhur një sërë akuzash të forta drejtuar kryeministrit Rama në lidhje me zjarret që kanë rënë në zonat e Finiqit dhe Dropullit. Sipas Dules qeveria ka bërë pak ose aspka për të shuajtur flakët, një politikë e mbrapshtë kjo sipas deputetit në kurriz të minoritetit grek që jeton atje.  Si argument, deputeti fitues në listën e PD-së së Vlorës shprehet se bashkitë e Dropullit dhe Finiqit janë përballur me mungesën e energjisë elektrike dhe të ujit. “Prej një jave Bashkitë Dropull dhe Finiq në meshirën e zjarreve. Ndërprerjet e energjisë elektrike shumëorëshe. Uji i pijshëm me pikatore. Thjesht pasojë e mungesës totale kapacitetesh, apo politika të mprapshta të mirëmenduara ndaj pjesëtarëve të minoritetit këto ditë festash?”- shprehet Dule. /Gazeta Express/