DOKUMENTI – Përcaktohen kandidatët zyrtarë, ja emrat e 9 kandidatëve për kryetar të PD Shkodër që votohen të hënën

Janë zyrtarizuar kandidatët që do të garojnë për postin e kryetarit të PD- së për degën Shkodër. Sipas dokumentit zyrtar. mësohet se në garë do të jenë 9 emra, të cilët tashmë janë të bërë të njohur edhe më herët nga ShkodraWeb.

Kandidatët që pritet të votohen nga antarësia e PD- së Shkodër, janë: Arben Lushaj, Ardit Çylybyli, Arjan Peraj, Emiljano Çekini, Elvis Deda, Ergys Ivziku, Gjenarin Kapcari, Ted Kopliku dhe Vildana Gushta.


Sipas njoftimit, zgjedhjet do të zhvillohen ditën e hënë, 24 prill 2022. Në vijim do të bëhen të ditura edhe ambjentet ku do të zhvillohet votimi për kryetarin e ri të PD- së Shkodër.

Votimi i 25 prillit 2022, përmbyll një proces që ka nisur nga seksionet, grupseksionet e PD- së Shkodër për të vijuar me zgjedhjen e kryesisë së degës vendore.