“Do të vritesh o qen”, kërcënohen Thaçi, Kurti e Ahmeti, shkak xhamia

Presidenti i Kosovës Thaçi, kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti dhe kreu i bashkësisë Islame, Naim Tërnava janë kërcënuar me anë të grafiteve.

Pas grafiteve në muret e Fakultetit të Filologjisë në Prishtinë, policia ka nisur hetimet për rastin.


Ende nuk ka asnjë të dhënë për autorët, por sipas shënimeve shkak i kërcënimeve është xhamia e cila është planifikuar të ndërtohet në Dardani.

Në grafite shkruhet “Vdekje Naim Tërnavës e Hashim turkut”, “O Shpend Ahmeti në Dardani nuk do të ketë xhami turke. Do të vritesh o qen, poshtë VV e Albin talebani”.

Gjithashtu autorët kërkojnë që studentët të ngrihen kundër ndërtimit të xhamisë me financim turk.