Dita e tretë e grevës së urisë në burgun e Shënkollit, ja çfarë kërkojnë të paraburgosurit…

Të paraburgosurit në burgun e Shënkollit në Lezhë janë futur në grevë urie, pas të burgosurve të Peqinit.


Prej 3 ditësh, ata kanë refuzuar ushqimit e burgut, duke kërkuar që të lejohen takimet me avokatët dhe familjarë.

Gjithashtu, ata kërkojnë të mos zvarriten gjykimet.

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing