Defekti ne fidrin 12, gjysma e Shkodres ne erresire

Nje defekt ne fidrin 12 qe furnizon me enegji nje pjese te madhe te Shkodres, ka lene ne erresire nje pjese te madhe te lagjeve te qytetit. Defekti ka ndodhur pak pas ores 21.00 dhe akoma nuk eshte riparuar. Sipas punonjesve te Dispecerise, po punohet per riparimin e defektit. Megjithate, ka kaluar me shume se 1 ore dhe gjysma e Shkodres eshte ne erresire. Bashke me kete pjese te qytetit, eshte ne erresire edhe banesa e kryebashkiakes Voltana Ademi, e cili furnizohet nga ky fider.