Berisha: Piktori deshtak do emeroje minister avokat ne qeveri duke krijuar call center per ta

Shkruan ne Facebook ish- kryeministri Sali Berisha: “Qesharake! Falja Zot se kaq dine! Piktori deshtak do lumturoje biznesin duke emeruar minister avokat ne qeveri dhe duke krijuar call center per ta!
Te dashur miq, pasi deshtoi ne 4 vite te sjelle qofte dhe vetem 1 investitor serioz ne Shqiperi dhe largoi me dajak dhe plumba ne zarfe dhjetra prej tyre, piktori deshtaK i eshte rikthyer lumturimit te bizneseve. Ai po trumpeton me te madhe se ka emeruar ministre avokate te biznesit, çka te kujton koherat kur qeveria e eterve te tij hoqi avoketerit me pretendimin se tani te pandehurit do ti mbroje shteti.
Lumturimi vazhdon me krijimin ne qeveri te nje call centeri per biznesin, a thua se qenka mungesa e linjave te komunikimit dhe jo klientela, gjobat, ryshfeti dhe dajaku qeveritar ato qe kane demtuar biznesin! Miq, javen qe vjen Piktori deshtak, qe nuk kupton se jo nderhyrja por liria eshte kushti i suksesit te biznesit do ti japi ketij te fundit sihariqin e madh, ate te ndertimit te hamamit qeveritar per bizneset! sb.”. /ShkodraWeb/

 ABCOM ║ VODAFONE