Bashkia Shkoder: Zyrat turistike ne Velipoje, Theth e Shkoder jane funksionale

Prej nje muaji zyrat e informacionit turistik ne Shkoder, Velipoje dhe Theth jane vendosur ne funksion te turisteve te ndryshem. Numri i te cileve kete sezon ka qene i madh, ku nuk kane munguar edhe nga vendet e largeta. Sipas drejtorit te turizmit ne Bashkine Shkoder, Gentian Mema, interesimi nga turistet prane ketyre zyrave eshte i madh, sidomos per ate qe eshte ne Shkoder, ku fluksi ka qene i larte. Nga ana tjeter, numri i vizitoreve qe kerkojne informacion ne dy zyrat e tjera eshte me i ulet. Por, sipas Memes, Thethi ne krahasim me Velipojen ka nje fluks me te reduktuar, por shume te kenaqshme me kapacitetet qe ka kjo zone. /ROZAFA.TV/