70- 80 femije paraqiten cdo dite ne spital per vizita, shkak temperaturat e larta

Temperaturat e larta kane sjellur nje shtim te numrit te femijeve prane repartit te pediatrise ne spitalin rajonal te Shkodres. Nje gje e tille pohohet nga shefja e ketij reparit, Greta Naraci, qe thote se fatmiresisht nuk ka pasur komplikacione te femijeve. Me i ngarkuar mbetet reparti i terapise ditore. Naraci thekson se rreth 70 – 80 vizita kryhen ne dite dhe kjo situate eshte shoqeruar me diare dhe te vjella tek femijet. Shefja e repartit te pediatrise ne spitalin rajonal te Shkodres shpreson qe te kete nje ulje te numrit te vizitave, si shkak edhe i zbritjes se temperaturave. /rozafa.tv/