ZYRTARE – Caktohet data, ja kur do të rifillojë kampionati italian i futbollit ose Serie A…

Ministri i Sporteve Vinccenco Spadafora ka miratuar nisjen e kampionatit italian në 20 qershor pas takimit të fundit që pati me pjesëtarët e Ligës Italiane, Shoqatës së Futbollistëve, Federatës dhe Shoqatës së Mjekëve.

Por, fjalën e fundit e ka kryeministri Xhuzepe Konte, i cili duhet të firmosë një dekret për konfirmimin përfundimtar të rifillimit të kampionatit në datën 13 ose 20 qershor.


 ABCOM ║ VODAFONE