VIDEO – Vëllezërit Shkoza nga Vau- Dejësi, një histori suksesi e artistëve shqiptarë në Itali…

Dy artistë nga Vau- Dejësi, mund të konsiderohen histori suksesi në Itali, më saktë në Romë ku ata kanë aktivitetin e tyre. Ata janë Elis Shkoza dhe këngëtari Dany K (emër arti) që ka simpati për Noizyn dhe që bashkëpunon shumë me emra të mëdhenj në Itali.

Djemtë kanë dëshirë të bëjnë shumë eksperimente në disiplina të ndyshme dhe sipas njohësve të mirë të muzikës, ata premtojnë shumë në të ardhmen. Më poshtë, një intervistë e dhënë për Premium Channel, si një mundësi për ti njohur më mirë ata dhe aktivitetin e tyre në Itali. Suksese djema! /ShkodraWeb Media/Reklamat që shfaqen në faqen tonë, ndihmojnë të mbijetojmë, të vazhdojmë të jemi të lirë e të pavarur. Nëse mendoni se e meritojmë, mund të kontribuoni për ShkodraWeb edhe duke klikuar KËTU! FALEMINDERIT për mbështetjen!