NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

VIDEO TË RRALLA/ Shkodra në vitin 1997, viti i “marrëzisë kolektive”

Agjensia e mirenjohur e informacionit “AP” ka ruajtur në arkiven e saj video të rralla të xhiruara gjatë vitit 1997, i cili shenoi një nga plagët më të rënda për vendin: armatosjen masive dhe të pakontrolluar të popullsisë. Në video shihen momente nga shpërthimi i depoteve të armëve dhe grabitja e tyre nga qytetaret. Po ashtu, në ketë video janë të pranishme edhe reagime të eksponentëve politikë gjatë atyre viteve të vështira. Me mesazhin për të mos harruar atë që kemi kaluar, ne po përcjellim disa nga keto video….

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!