VIDEO/ “S’jemi dy as jemi tre, gjithë Shqipëria është me ne”, studentët e Shkodrës rektorit Bekteshi: Je bërë roje…

Bojkoti i mësimit në universitetin ‘Luigj Guraqi’ të Shkodrës ka vazhduar edhe gjatë ditës së sotme. Bashkë me bojkotin vazhdon edhe përplasja e studentëve me rektorin e universitetit të tyre Adem Bekteshi. Ky i fundit ka tentuar sërish të hyjë në shkollë duke u kërkuar të ndërpresin bojkotin dhe t’i rikthehen mësimit.

Studentët e ngujuar kanë bllokuar derën por rektori ka bërë të mundur që studentët që kanë dashur të hyjnë në mësim të futen duke qëndruar tek dera bashkë me punonjësit e sigurise.

Ndërkohë studentët e ngujuar dëgjoheshin që ti thërrasin ne kor rektorit “roje”.

Edhe gjatë ditës së djeshme studentët e ngujuar janë ballafaquar me rektorin e Universitetit i cili ka tentuar të hyjë në zyrën e tij por është ndaluar nga studentëtë të cilët kanë bllokuar me karrige dhe tavolina shkallët e hyrjes.

Studentët grevistë kanë ndaluar gjitashtu grupin e kolgevë të tyre që donin të hynin në klasa duke i mbyllur derën.