NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

VIDEO/ Kryeministri Rama: Ja cfare kemi bere ne 45 ditet e para te qeverisjes

Shkruan ne Facebook kryeministri Edi Rama: “Mirëmëngjes dhe me këtë pasqyrim të progresit të bërë për sigurinë ushqimore në 45 ditët e para të mandatit të ri, ju uroj një ditë të mbarë”.

“Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka nisur aksionin për verifikimin dhe plotësimin e standarteve të thertoreve. Për një muaj u kontrolluan 101 thertore. Janë mbyllur 93 të cilat nuk plotësonin standartet. Janë mbyllur 201 njësi tregtimi mishi. Sot funksionojnë 33 thertore në proces vetëkontrolli. Kafsha kontrollohet nga mjekur veteriner, para dhe pas therjes dhe mishi certifikohet,” shkruhet në videon e postuar nga Rama.

Siguria ushqimore

MIRËMËNGJES ?dhe me këtë pasqyrim të progresit të bërë për sigurinë ushqimore në 45 ditët e para të mandatit të ri, ju uroj një ditë të mbarë ?


Pubblicato da Edi Rama su Giovedì 16 novembre 2017

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!