VIDEO/ A kaloi parainfarkt dhe u ekzaminua në Gjermani, kryeministri shfaqet me pamje dhe paralajmëron…gjyq tjetër…

Kryeministri Edi Rama duke uruar festën e ‘Sulltan Novruzit’ ftoi qytetarët nesër në Tiranë, mbledhje kjo që sipas tij do të shërbejë si ndezje për zgjedhjet lokale të 30 qershorit.

Shefi i ekzekutivit përmes rubrikës “Përgjigja ime” komentoi edhe lajmin e publikuar për gjendjen e tij shëndetësore, ndërsa tha se vizita e tij në Francë dhe Berlin ka qenë për hallin e Shqipërisë dhe jo për shëndetin e tij.


“ Ne do të flasim nesër më gjatë dhe më gjerë dhe kushdo është i mirëseardhur. Siç e shihni jam mirë dhe nuk jam në spital në Berlin. Njerëz jemi dhe edhe mund të sëmuremi. Kam qenë në Francë dhe në Berlin për punë dhe hallin e Shqipërisë dhe jo për shëndetin tim, por isha për të kërkuar ndihmë për hapjen e negociatave. Nuk ishte vizitë zyrtare, por një vizitë informale. E tërë kjo, ishte sajesë e kazanit të opozitës sonë rrugëhumbur”, tha ai.

Kryeministri Edi Rama ka thënë se do padisë në gjykatë ata që sajuan për sëmundjen e tij.

“Fatkeqësisht shumë miq këtu në Shqipëri dhe jashtë, që qeshën me këtë historinë e sëmundjes. Ataku në zemër sajesë e kazanit të opozitës tonë rrugë humbur, kjo do të thotë të prekësh fundin. Me keqardhjen për shqetësimin që është krijuar, nuk më mbetet gjë tjetër veçse t’i mëshiroj. Do u kërkoj që të përgjigjen në gjyq dhe të paguajnë për sajesën”- tha Rama ndër të tjera.