“Pfff…parodi tipike alla Baba Xhike”, Rama i përgjigjet Presidentit Meta për “Kakavijën”…

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur Presidentit Ilir Meta, pasi ky i fundit e akuzoi drejtpërdrejt qeverinë si përgjegjëse për situatën e krijuar në Kakavijë. Në një postim në rrjetet sociale, Rama thotë se kriza e krijuar me emigrantët shqiptarë në kufirin grek, është “një sebep i rradhës për avazin e vjetër të një Presidenti që abúzón me institucionin e lartë, për qëllimet e ulëta të Lëvizjes së tij të Çintegruar politike”.


Reagim i kryeministrit Edi Rama

Fájësimi qeverisë për situatën në Kakavi, thjesht një sebep i rradhës për avazin e vjetër të një Presidenti që abùzón me institucionin e lartë, për qëllimet e ulëta të Lëvizjes së tij të Çintegruar politike! Ndërsa argumentat për fàjësimin pastaj pfff..parodi tipike alla Baba Xhike


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania