Qytetari sherr me shefin e ALUIZNIT ne prani te Rames: Kalo mikrofonin, te degjuam

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm sot në qytetin e Fierit në një dëgjesë publike. Një prej qytetarëve i kërkoi ndihmë Ramës për t’i zgjidhur problemin për legalizimin e shtëpisë. Ai i parashtroi kërkesën se ka bërë pagesën për legalizimin e shtëpisë dhe akoma nuk ia kanë dhënë madje përmendi dhe emrin e personit të cilit i ka paguar lekët.
Ndërsa një përfaqësues i ALUIZNIT, është ngritur duke thënë që toka është në pronësi të një pronari tjetër dhe janë në proces gjyqësor. Ndërsa nga ana e tij Rama, vazhdimisht ka ndërhyrë në debatin mes tyre dhe i është drejtuar qytetarit që të mos flasë pasi te degjuam.
Përfaqësuesi i ALUIZNI-t: Personi ka  bërë aplikim, hipoteka në atë zonë nuk ka pasur azhornim në atë moment. Zotëria shkon në hipotekë, më pas ka shkuar edhë në gjyq dhe me ALUIZNI-n.
Qytetari: Gënjen, mashtron, është mashtrues ky z.Kryeminisër
Përfaqësuesi i ALUIZNI-t: Është në proces gjyqësor pronari i tokës tani. Dosjen ja kanë hapur pronarit.
Rama: Jepja mikrofonin tjetrit, se të dëgjuam.