PUNISHTA E FALSIFIKIMIT/ Gjykata le ne burg nje pjese te punonjesve te AKU, te tjeret arrest shtepie (emrat)

Gjykata e Shkodres ka vleresuar sot masat e sigurise per punonjesit e AKU qe u arrestuan nga policia lidhur me skandalin e punishtes qe falsifikimit te produkteve ushqimore “Briland” ne Shkoder. Ne fund te shqyrtimit te diokumentave te prokurorise por edhe mbrojtjes te te arretuarve, Gjykata Shkoder vendosi keto masa sigurie si me poshte: Fatjon Bushati arrest me burg, Sami Haxhija arrest me burg, Syrri Çaku arrest shtepie, Edmond Fortuzi dhe Adnan Gradeci jane lene me masen e sigurise “arrest shtepie”. Hilmi Erkoçi, Abdyl Bajrakatari dhe Elvis Rraboshta “arrest me burg”. Keta persona u arrestuan nga policia pasi skandali i falsifikimit shpertheu ne emisionin STOP. /Senad Nikshiqi/