NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

MOTI/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e martë 26 mars 2019…

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e sotme- e martë 26 mars 2019 dhe ditën e neserme- e merkurë 27 mars 2019, do të paraqitet si në grafikën që mud të ndiqni më poshtë:

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media