MOTI/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme dhe ditën e neserme mbi vendin tonë

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë, për ditën e sotme dhe ditën e neserme, paraqitet si në grafikën më poshtë: