MINUTA E FUNDIT/ Vazhdojnë largimet në administratën e lartë shtetërore, Doganat dhe Tatimet ndryshojnë drejtues….

Largohet nga detyra Drejtoresha e Doganave. Mesohet se Belinda Ikonomi, qe ka mbajtur kete post do te behet zv.mnistre e Ekonomise. Ne vend te saj te Doganat do të jetë Arlind Gjokutaj. Po ashtu është larguar edhe Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjero. Nderkohe qe ne vend te saj, emerohet Enton Duro, qe ka qene me pare drejtor ne Ministrine e Financave.. Ndryshimet duket se janë në vazhdën e lëvizjeve që pasuan ndryshimet në kabinetin qeveritar Rama.