MINUTA E FUNDIT – Digjen gjatë natës dy mjete të parkuara në oborrin e banesës në Bardhaj të Shkodrës…

Dy makina janë djegur gjatë natës së kaluar. Mjetet ishin parkuar në oborrin e një banese në bardhaj të Shkodrës. Makinat ishin parkuar në oborrin e një shtetasi, ndërsa ishin në pronësi të dy shtetasve të tjerë.

Policia e Shkodrës jep informacionin zyrtar si më poshtë.


Shkodër/Informacion paraprak

Më datë 20.04.2022, rreth orës 03:00, në fshatin Bardhaj, Shkodër, në oborrin e banesës së shtetasit Miklovan Nonajt, 29 vjeç, janë djegur plotësisht 2 mjete të parkuara, në pronësi të shtetasve Gabriel Kolaj dhe Mikel Kapsajt.

Grupi hetimor po punon për përcaktimin e shkakut të djegies së mjeteve dhe dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.