Mesazhi i ish- ministrit, uron Bashen dhe falenderon Selamin

Shkruan ne Facebook Genc Pollo, deputet i PD: “Urimet më të përzemërta kryetarit të PD Lulzim Basha. Vota e anëtarësisë tregoi atë që ndihej e dihej. Përkrahje për sfidat jo të lehta që presin PD e Shqipërinë Përgëzime z Selami për fushatën gojëmprehtë e sidomos për qendrimin ndaj rezultatit e urimin e fituesit. Koha për të parë përpara e për të kontribuar për Partinë Demokratike e për një opozitë efikase kundrejt Rilindistëve 2.0 që me gjasë do të shtojnë zullumin”.