Mbyllet votimi i antarësisë demokrate për kandidatët për deputetë në Lezhë, ja çfarë u vendos për 31 emrat…

Përfundon procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve në Degën Lezhë. Mirënjohje të thellë për pjesëmarrjen e jashtëzakonshme në këtë proces të anëtarëve të Partisë. Mirënjohje për grupin e punës për organizimin e një procesi model.

Në përfundim të dhënat e votimit janë si më poshtë:

Numri i anetareve me të drejtë vote: 1850 anëtarë.

Pjesëmarrja në votime: 1138 anëtarë ose 61.5 %

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

1. ALKETA MARKU

2. ALTIN MEMA

3. ANILA FRROKU

4. ARBEN NDOJ

5. DAVID SYKU

6. DOD ZHUBA

7. FRANGA HILA

8. GJOK VUKSANI

9. GJOVALIN GJELOSHI

10.LINDITA METALIAJ

11.PETRIT MARKU

12.ROZA HILA

13.SALVADOR KAÇAJ

14.SEVELIAN KOSOVA

15.SILVANA KOLZIU

16.SOKOL NDOKA

Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Lezhës janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Lezhës do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2020.