NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Lëvizje e papritur në Superligë, rikthehet në pankinë shkodrani Armando Cungu…

Lëvizje të befasishme te Laçi, ikën trajneri Sulejman Starova dhe rikthehet në pankinë Armando Cungu. Zbulohet se drejtuesit kurbinas kanë vendosur sot të ndërpresin marrëveshjen me Starovën, ndërkohë që menjëherë kanë nxitur për të vënë në krye shkodranin. Mesa duket ka qenë një skenar i cili prej kohësh përflitej dhe më në fund është konkretizuar.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!