Lamtumira publike e Klajda Gjoshes…

Klajda Gjosha i ka dhene lamtumiren postit si ministre e Integrimit. Sot ka qene dita e fundit e punes, ku eshet takuar edhe me punonjesit e dikasterit. Gjosha shkruan ne Facebook: “Falenderimet me te sinqerta gjithe stafit te Ministrise se Integrimit,te cilet edhe pse te ndeshur me shume sfida,kane punuar me perkushtim per nje deshire dhe shprese te gjithe shqiptareve qe eshte: e ardhmja jone europiane. Une keshillen time ua dhashe edhe perballe: Mos e hidhni kurre poshte njeri-tjetrin,mos e hidhni kurre poshte punen e bere nga cilido,vetem keshtu ky vend do te behet!”. /ShkoderWeb/