Ky telefon pritet “të bëjë namin” nga 29 gushti, nuk e prodhon as Apple dhe as Samsung…

Kompania “Xiaomi” po bën gati detajet e fundit për të hedhur në treg më 29 gusht një telefon që pritet të bëjë namin. Bëhet fjalë për Redmi Note 8 dhe Redmi Note 8 Pro.

Këta telefona janë cilësuar si telefona ekonomikë, që mund të blihen nga kushdo sepse nuk kushtojnë dhe aq shumë sa modelet e fundit të Samsung apo të Apple.


Telefoni i ri që do të hidhet në treg thuhet se nuk e konsumon shumë shpejt baterinë dhe se ka performancë shumë të lartë për cilësinë e fotove. Mesa duket kompania “Xiaomi” ka vendosur ta konkurrojë ndjeshëm nga “Samsung” e “Apple me telefonin që pritet të hedh në treg.

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media