Ju pelqen “shteti i kangureve”, ja si mund te siguroni vajtjen atje

Australia qëndron në vendin e dytë mes vendeve ku ia vlen të emigrosh. E njohur ndryshe dhe si “toka e veçuar”, ajo është vendi më i mirë ku ia vlen të arsimohesh, të jetosh e të punosh.
Por a e dini se si mund të shkoni deri atje? Ka disa mënyra dhe ne po jua rendisim:
Mënyra e parë është që të paguani një avokat. Mund të merrni konsulencë për të parë nëse kualifikoheni.
Në lidhje me aftësitë e punës të nevojshme për të emigruar në Australi, apo kualifikimet e nevojshme për të emigruar atje, duhet marrë parasysh sistemi i pikëve për aplikim për atë që njihet si Viza e Kualifikuar.
Mund të shkoni përmes vizës së punësimit, skemat janë atje gjithmonë. Vizë e përkohshme, apo dhe e përhershme.
Mund të shkoni me vizë pushimesh. Nëse je mes 18-30 vjeç dhe po kërkon të shpenzosh 12 muaj në Australi atëherë mund të kualifikoheni për një vizë pushimesh që janë në dispozicion çdo vit.
Qeveria australiane inkurajon emigrimin për të bashkuar familjet, ndaj me një vizë familjare mund të shkoni shumë lehtë.
Vizat e biznesit dhe të investimit, sigurisht këto dihen. Ashtu si në çdo shtet tjetër funksionon dhe me Australinë për vizat e biznesit.
Vizë pune e sponsorizuar, ku punëdhënësi juaj mund t’ju sponsorizojë juve, dhe nën atë sistem, nëse jeni profesionist, mund të emigroni në Australi me diplomë.
Mund të shkoni dhe si vizitor apo turist, duke u interesuar në Ambasadën Australiane, e cila funksionon dhe online.