GAFA E JUNCKER/ “Do të mbahen zgjedhjet në Shqipëri, në fund të muajit…prill”, dhe puth Ramën…(foto)

Ka patur një moment të “çuditshëm” këtë të martë në Bruksel teksa në konferencë për shtyp mes Ramës e Jean Claude Juncker, Presidenti i Komisionit Evropian ka bërë një pyetje… “kur mbahen zgjedhjet në Shqipëri… në fund të prillit?”

E teksa Juncker ka pyetur, menjëherë ka ndërhyre Rama duke i thënë që zgjedhjet mbahen në qershor.


Juncker: Do të mbahen zgjedhjet në Shqipëri, në fund të muajit…prill?

Rama: Qershor

Juncker: Po, domethënë, janë në muajin e fundit pas muajit të fundit

(Gazetarët qeshin)

Juncker: Ah po qershor, këto zgjedhje duhet të mbahen, dhe shqiptarët duhet të votojnë.

Në përfundim të konferencës mes të dyve, Rama i ka zgjatur dorën Junckerit, kurse ky i fundit i është afruar dhe e ka puthur në faqe.

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media