NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

DOKUMENTI/ Refuzoi të thërrasë konstituimin e Këshillit Bashkiak Shkodër, jep dorëheqjen sekretari i tij Suel Hadri…

Jep dorëheqjen sekretari i Këshillit bashkiak në Shkodër, Suel Hadri. Dorëheqja e këtij të fundit vjen vetëm pak ditë pas konstituimit të Këshillit të ri Bashkiak, thirrjen e të cilit Hadri refuzoi ta bëjë duke detyruar prefektin Millja ta thërrasë atë.

Mësohet se Suel Hadri i ka nisur një shkresë Këshillit Bashkiak, prefektit dhe kryebashkiakes në detyrë Voltana Ademit.


Në konsitituimin e Këshillit të ri bashkaik, Hadri nuk pranoi që të drejtojë mbledhjen me pjesëmarrjen e vetëm të majtëve, ndërsa tashmë ka zyrtarizuar dorëheqjen e tij.

Në letër ai shkruan se dorëheqja vjen për arsye personale.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!