DOKUMENTI – “Do ti përkushtohem familjes e fëmijëve”, Rama zyrtarizon “dorëheqjen” jo shkarkimin e Ardi Veliut

Jep dorëheqjen drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu. Kryeministri Edi Rama ka publikuar letrën e dorëheqjes teksa ka dhe një falënderim për të.

“Me konsideratën më të lartë për ndershmërinë, profesionalizmin dhe përkushtimin e posaçëm të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, dhe me bindjen se ai ka akoma shumë për t’i dhënë shtetit në detyra të tjera, e falenderoj nga zemra për kontributin e vyer”, shkruan Rama.