Deputetit demokrat i konfiskohen pronat, vëllai i tij ishte subjekt i Operacionit Forca e Ligjit…

Për herë të parë, GJKKO ka konfiskuar pronat e një ligjvënësi shqiptar. Me kërkesë të SPAK, GJKKO ka konfiskuar pronat e deputetit të Partisë Demokratike Kasem Mahmutaj.

Me kërkesë të SPAK, GjKKO konfiskon për llogari të operacionit forca e ligjit 22 nga 25 prona të familjes Mahmutaj në Berat. Objekt i OFL ka qenë Gazment Mahmutaj, vëllai i deputetit Kasem Mahmutaj.


KLIKONI KËTU PËR TË LEXUAR VENDIMIN E PLOTË

Deputetit i është konfiskuar një shtëpi, një makine dhe një truall. 3 pronat që GJKKO ka refuzuar konfiskim janë tre shtëpi pasi ligjërisht duhet t’i lihet për banim. Gazment Mahmutaj i njohur edhe me emrin Eduart Toska.

Hetimet nga prokurorët Edvin Kondili e Vladimir Mara. Ligjërisht Mahmutajt nuk i preket mandati deputetit.