“DASH nuk na dha informacion”, vendimi për Berishën, mediat amerikane përgënjeshtrojnë sekretarin Blinken

Ndërsa u vendos në vështirësi nga kongresmeni i Nju Jorkut Lee Zeldin, sekretari i Shtetit të SHBA, Antony Blinken duke dashur të dalë nga situata u shpreh se në lidhje me vendimin për ish-presidentin dhe ish-kryeministrin Sali Berisha, mund të merrnin informacion në DASH.

Gjatë seancës dëgjimore me anëtaret e komitetit të Jashtëm të Kongresit Amerikan, Kongresmeni Zeldin i kërkoi sekretarit Blinken se ku mund te adresoheshin anëtaret e komitetit apo gazetarët për të marrë informacion mbi këtë çështje.


Sekretari Blinken tha se zëdhënësit e Departamentit të Shtetit do të ndajnë informacionet që kanë me përfaqësuesit e medias.

Praktikisht DASH nuk pranon të japë detaje për të mbështetur pretendimet për korrupsion kundrejt zotit Berisha. Më herët DASH gjithashtu refuzoi të komentojë kur u pyet nga ‘The Times’ për të kthyer një përgjigje për pohimet e zotit Berisha se vendimi për ti ndaluar hyrjen në SHBA ishte në bazë të keqinformimeve nga mbështetësit e z. Soros.

Reklamat që shfaqen në faqen tonë, ndihmojnë të mbijetojmë, të vazhdojmë të jemi të lirë e të pavarur. Nëse mendoni se e meritojmë, mund të kontribuoni për ShkodraWeb edhe duke klikuar KËTU! FALEMINDERIT!

Sipas gazetarit të Washington Times, L Tod Wood, DASH nuk ktheu përgjigje për asnjë nga pyetjet.


Reklamat që shfaqen në faqen tonë, ndihmojnë të mbijetojmë, të vazhdojmë të jemi të lirë e të pavarur. Nëse mendoni se e meritojmë, mund të kontribuoni për ShkodraWeb edhe duke klikuar KËTU! FALEMINDERIT për mbështetjen!