Çfarë ndodh në IKMT- në e Shkodrës, drejtori i komanduar zëvendësohet pa marrë akoma detyrën…

Ndodh edhe kështu në IKMT- në e Shkodrës. Serdar Hoxha duhej të merrte detyrën si drejtor i komanduar në fillim të kësaj jave që po mbyllet. Ndërkohë, mësohet se në krye është komanduar zëvendësdrejtori i IKMT- së për të gjithë Shqipërinë Guri Seferi.

Situata e çuditshme dhe e pazakontë që ndodh në Shkodër, nuk ka një shpjegim logjik. Një javë më parë, u largua nga ky pozicion Ilir Niklekaj, i cili dha dorëheqjen nga ky pozicion dhe u emërua Serdar Hoxha, 25 vjecari i cili kandidoi nen siglen e PSD Shkodër në zgjedhjet e 25 Prillit.

ShkodraWeb Channel