Artistët pukjanë mbështesin kolegun e tyre, artistin dhe krijuesin e njohur Gjovalin Dushaj të Bindjes Demokratike

Shkruan në Facebook Tonin Uldedaj, kandidat i Bindja Demokratike për Shkodrën: Artistët Pukjan mbështesin kolegun e Tyre, artistin dhe krijuesin e njohur Gjovalin Dushaj në rrugëtimin politik si kandidat për deputet i Bindjes Demokratike.

Një surprizë e këndshme dhe përgjegjësi takimi sot me këto artistët të mrekullueshëm, që ja kanë rritur vlerat dhe emrin Pukës dhe trevave të Saj.


Mirënjohje për shpirtin artist të Pukjanit.

© ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Channel