”Artan Kalaja nuk ka kontratë me KS Vllaznia që nga korriku 2016”, reagon Drejtoria e Sportit në Bashkinë Shkoder

Në fillim te çdo sezoni sportiv, me propozim te Sport Klub Vllaznia lidhen kontratat e trajnerëve për çdo disiplinë sportive. Te gjithe trajneret e Sport klub Vllaznia kane kontrata pune sipas kodit te punes se Republikes se Shqiperisë.

Drejtoria e Kultures, Arsimit Rinise dhe Sportit, pasi u vu në dijeni per deklaraten e Z Artan Kalaja, ben me dije se asgje e vertete nuk qëndron ne deklaraten e tij.

Z Artan Kalaja nuk ka ndonjë kontrate pune me Sport Klub Vllaznia, ndonje pozicion trajner, qe nga korriku 2016. Perkundrazi, Z. Artan Kalaja, me propozim te drejtorise e Kultures, Arsimit Rinise dhe Sportit dhe miratim te Keshillit Bashkiak, eshte anetar I Keshillit Artistik Kulturor Sportiv I Bashkise Shkoder, ku analizohen projekte te rendesishme sportive te bashkise.

Per kedo qe eshte i interesuar Drejtoria e Kultures, Arsimit Rinise dhe Sportit, mund te paraqese dokumentacionin vertetues per sa me lart. /Njoftim per mediat i Bashkise Shkoder/