NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

24 shqiptarë në mes të katër rrugëve, pas mbylljes së kufijve Serbia nuk i lë të kalojnë- një i dyshuar i sëmurë…

Pas bllokimit te kufijve per alarmin e ngritur nga virusi, 24 shqiptarë të “ngecur”. Ata nuk u lejuan të kalonin kufirin me Serbisë dhe Hungarisë. Burime për ABC News nga Ministria e Jashtme, bëjnë me dije se grupi është kthyer në Budapest, është nën kontakt nga ambasada jonë në Hungari. Ndërkohë një prej turistëve shqiptarë u paraqit me temperaturë të lartë dhe është veçuar nga grupi i autobusit dhe është transportuar me ambulancë.

Ndër të tjera mësohet se grupi i shqiptarëve të ndaluar ishte në përfundim të një udhëtimi turistik me autobuz në Budapest, u kthye në kufirin serb. Ambasada shqiptare në Hungari po organizon kthimin e tyre me avion nesër në orën 6 të mëngjesit.


Ende nuk janë siguruar të gjitha biletat për ta, dhe po komunikohet me kompaninë e fluturimit për vendet e lira. Ndërsa ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme nuk jep informacion zyrtar mbi raste të ngjashme nëpër Evropë.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!