Video/ Stadiumi “Arena Kombetare”, publikohen pamjet e punimeve deri tani

Federata Shqiptare e Futbollit ka publikuar nje video te situates se ndertimit te stadiumit kombetar “Arena Kombetare” ne Tirane. Impianti sportiv vazhdon te ndertohet dhe pritet te jete stadiumi me i mire ne Shqiperi dhe nder me te miret ne Ballkan. Pas perfundimit, bashke me stadiumin e Shkodres dhe te Elbasanit, “Arena Kombetare” do te mireprese takimet e kombetareve te ndryshme, duke plotesuar te gjitha kerkesat e FIFA-s.

Vazhdojnë punimet në ''Arena Kombëtare''

Pubblicato da Federata Shqiptare e Futbollit su Lunedì 24 luglio 2017