Video/ Edi Rama uron “miremengjes” me nje video te fototekes “Marubi”

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur Shkodren dhe pikerisht fototeken Marubi per te uruar miremengjes per shqiotaret. “MIRËMËNGJES ? dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë klip prezantues të ekspozitës më të re çelur sot në Muzeun Kombëtar Marubi, titulluar ‘Manipulim’. Fotografitë e retushuara të arkivës së Marubit do të jenë në qendër të kësaj ekspozite e cila tenton të nxjerrë në pah për herë të parë historinë e hershme të manipulimit të fotografive, për t’i ballafaquar ato me të vërtetën që dëshmojnë negativët origjinalë të paprekur ???”, shkruan Rama ne Facebook.


MIRËMËNGJES 😀dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë klip prezantues të ekspozitës më të re çelur sot në Muzeun Kombëtar Marubi, titulluar 'Manipulim'. Fotografitë e retushuara të arkivës së Marubit do të jenë në qendër të kësaj ekspozite e cila tenton të nxjerrë në pah për herë të parë historinë e hershme të manipulimit të fotografive, për t’i ballafaquar ato me të vërtetën që dëshmojnë negativët origjinalë të paprekur 🎞🎥🎞

Pubblicato da Edi Rama su Giovedì 3 agosto 2017

ShkodraWeb Channel