SHTYPI I DITËS – Çfarë shkruajnë gazetat e përditshme shqiptare për ditën e martë, 7 korrik 2020…

Faqet e para të gazetave të përditshme shqiptare, në versionin e tyre print që mund ta gjeni pranë kioskës së shtypit, ofrojnë këto tituj kryesorë për lexuesit e tyre, për ditën e martë- 7 korrik 2020:

Gazetat e para për ditën e sotme: MAPO, FJALA, GAZETA SHQIPTARE dhe LIBERALE:


Gazetat e tjera për ditën e sotme janë: KOHA JONË, STANDART, INTEGRIMI dhe RD

 ABCOM ║ VODAFONE