RAPORTI – Bashkia e Shkodrës informon mbi dëmet e shkaktuara nga stuhia natën e të premtes në qytet…

Raport nga Bashkia Shkodër mbi dëmet e shkaktuara nga reshjet dhe shtrëngata e natës më 26 shtator 2020


Gjatë natës së mbrëmshme një sërë dëmesh janë shkaktuar nga erërat shumë të forta. Rezultojnë:

32 Pemë të larta dekorative, disavjeçare të rrëzuara, në rrugët si më poshtë:

27 pemë në Unazën Perendimore të qytetit

1 pemë në rrugën tek Stacioni i trenit;

Mbështet ShkodraWeb Media

1 pemë në rrugën “Qemal Draçini”

1 pemë në Lulishten tek Shatërvani;

1 pemë në Lulishten pranë Universitetit

1 pemë në Bahçe të Çakajve

Rezultojnë 6 pemë dekorative të larta të dëmtuara, sipas rrugëve më poshtë:

5 pemë në rrugën “Europa”

1 pemë në Zonën Industriale

Dëme janë shkaktuar në rrjetin e ndriçimit rrugor.

Janë dëmtuar 6 shtylla të larta

12 koka ndriçuesish

Dëmtim kabëlli furnizimi

Nga dëmtimet e pemëve ka dëmtim të tubacioneve dhe pusetave, apo të trotuarit në afërsi.

Të gjitha rrugët janë zhbllokuar në kohë shumë të shpejtë dhe janë të qarkullueshme. Vazhdon puna për evadimin e mbetjeve të dala nga pemët dhe pastrimi i rrugëve. Të gjitha strukturat janë të gatshme për përballimin e situatave të pritshme në vazhdim.

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing