NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Qëndruan më shumë se 90 ditë në hapësirën “Shengen”, riatdhesohen 36 shtetas shqiptarë nga Franca, Holanda e Belgjika…

Ditën e sotme janë ri-atdhesuar në aeroportin Nënë Tereza, 36 shtetas shqiptarë për shkak se shkelën kushtet e lëvizjes së lirë në zonën ‘Shengen’. Ata u deportuan nga Franca, Holanda dhe Belgjika.

Policia e shtetit njofton se që nga 1 janari deri sot janë ri-atdhesuar mbi 2800 shtetas shqiptarë nga vendet e BE-së.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!