OSSH Shkodër njofton për stakim të energjisë elektrike për datën 28 janar 2022, ja cilat janë zonat që preken…

Eliminimi i një avarie në Nënstacionin Elektrik të Trush 2, detyron OSSH- Operatori i Sistemit të Shpërndarjes që të stakojë energjinë elektrike. Sipas një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook të OSSH Shkodër, stakimi do të jetë me datën 28 janar 2022.

Fatmirësisht, stakimi do të jetë vetëm për 1 orë e gjysmë, duke shpresuar të mos krijohen shumë probleme në institucione, bisnese apo edhe familjarë. Më poshtë, njoftimi i shpërndarë nga OSSH Shkodër.


Njoftim për abonentët #Shkodër

Stakim, 28 janar

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 28 janar gjatë intervalit kohor 10:00-11:30 do të kryhen punime për eleminimin e avarisë në transformatorin e NST Trush 2 të linjës 35kV Shkodra 2 – Velipojë. Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

Pjesërisht: Ish Komunat Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjeter, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë, Zues, Oblikë, Muriqan.