NISMA E SHKODRAWEB MEDIA – Promovo bisnesin apo shërbimin që ofron për turizmin, GRATIS…

Të nderuar bisnesmene,

Të nderuar qytetarë që ofroni shërbime në fushën e turizmit!


vetëdijshëm për situatën jo të lehtë që po kalon ky sektor sivjet për shkak të pandemisë, ShkodraWeb Media ka vendosur të japë kontributin e vet në ndihmë të bisneseve dhe shërbimeve që kanë të bëjnë me turizmin.

Nëse e shikoni me interes bashkëpunimin, jeni të lutur të dërgoni foto, video, materiale promocionale nga bisnesi juaj, të shoqëruara edhe me pak informacion, çmime apo tarifave të shërbimeve që ju ofroni për turizmin.

Ne do ti redaktojmë dhe do ti publikojmë në ShkodraWeb Media dhe të gjitha rrjetet sociale ku jemi të pranishmëm, me një audiencë totale rreth 100 mijë ndjekësish dhe me mbi 350 mijë mijë vizita ditore.

Detyrimi juaj ndaj ShkodraWeb Media? Thjesht një FALEMINDERIT!

Me këtë rast, i bëjmë thirrje të gjitha mediave, që me mënyrat e mundësitë e tyre, të japin kontribut në këtë kohë të vështirë! Kontributi për turzimin, është kontribut për ekoniminë e vendit tonë!

Mundësitë për të kontaktuar me ShkodraWeb Media, i gjeni më poshtë! Jeni të mirëpritur!

ShkodraWeb | Portali i Informimit dhe Argëtimit

Contact:                    info@shkodraweb.com (Informacion i përgjithshëm)

                                  reklama@shkodraweb.com (Për informacion për reklama dhe tarifa)

                                  editor@shkodraweb.com (Për dërgimin e materialeve të ndryshme për publikim)

                                  letra@shkodraweb.com (Për denoncime, probleme e tema që ju interesojnë)

                                 +355673002070 (Whatsapp, Viber, SMS)

                                  Just text, not calls

Na gjeni në rrjetet sociale, me një klik!

https://www.facebook.com/shkodrawebmedia

https://www.youtube.com/c/ShkodraWebTV

https://www.linkedin.com/in/shkodraweb/

https://www.instagram.com/shkodraweb/

https://twitter.com/ShkodraWeb

 ABCOM ║ VODAFONE