Parashikimi i fatit per diten e sotme, e marte 19 shtator 2017

Dashi Dilni nga kllapia dhe veproni menjëherë, nëse nuk doni që të ngelni mbrapa. Gjë që nuk ndodh zakonisht. Për të gjetur çelësin e problemit, nevojitet të keni qetësinë e…

Parashikimi i fatit per diten e sotme, 18 shtator 2017

Dashi Një e hënë më e qetë seç duhet, ndoshta me ndonjë zbavitje të vogël. Lini pas çështjet familjare dhe dilni nga shtëpia. Mundohuni të jeni inovativë, të shpejtë në…

Parashikimi i fatit per diten e sotme, 17 shtator 2017

DASHI Ju do të keni dëshirë për ndryshime të vogla, sot. Do të hyni direkt në zemër të çështjes. Do të jeni të përqendruar te realizimi i qëllimit kryesor, që…

Parashikimi i fatit per diten e sotme, 16 shtator 2017

DASHI Fale ndikimit te madh te Jupiterit, ata qe janë ne një lidhje do kalojnë një dite vërtet te veçante sot. Ata di flasin hapur me partnerin dhe madje do…

Parashikimi i fatit per diten e sotme, 15 shtator 2017

Dashi Do tregoheni shumë striktë në dashuri sot dhe shpesh do e vini partnerin/en në siklet. Mos e teproni nëse nuk doni të keni mosmarrëveshje të mëdha. Beqarët do duhet…

Parashikimi i fatit per diten e sotme, 14 shtator 2017

DASHI Mundësia për të përfunduar me sukses kontrata të favorshme pune sot është e madhe, sidomos në qoftë se ndiqni intuitën tuaj dhe sugjerimet që ju jep Hëna gjatë mëngjesit.…

Parashikimi i yjeve per diten e sotme, 13 shtator 2017

DASHI Ata qe jane ne nje lidhje do mendojne t’i cojne gjerat edhe me tej. Mund te planifikojne sot fejesa apo edhe martesa. Pritet nje periudhe e mrekullueshme. Beqaret do…

Parashikimi i yjeve per diten e sotme, 12 shtator 2017

Dashi Hëna e ëmbël ju bën të ndiheni të sigurt, të mbështetur nga Dielli, Saturni dhe Jupiteri. Do të shfaqni prova të mëdha të miqësie dhe idealesh të përbashkëta me…

Parashikimi i fatit per diten e sotme, 11 shtator 2017

Dashi  Këtë ditë, humori i juaj është i lidhur me melankolinë e kësaj dite, me planetët që nuk janë shumë në favorin e juaj. Do të keni apati dhe mungesë…

Parashikimi i fatit per diten e sotme, 10 shtator 2017

Dashi Sinjale favorizuese për shlyerjen e kredive të vjetra si dhe të ardhura shtesë nga një marrëveshje e përfunduar me sukses. Çfarë lehtësimi! Konkretizimi sot është një pikë e fortë.…

Parashikimi i yjeve per diten e sotme, 9 shtator 2017

Dashi Me Mërkurin që ju mbështet, thellohuni në gjërat që ju përshtaten dhe ju interesojnë më shumë, dhe do të rrisni kompetencat tuaja profesionale. Mërkuri bashkëpunëtor do t’ju ndihmojë të…

Parashikimi i yjeve per diten e sotme, 8 shtator 2017

DASHI Do bashkëpunoni mjaft e mate qe keni ne krah sot dhe se bashku do vendosni për gjithçka. Disa do mendojnë t’i çojnë gjerat me tej drejt një lidhjeje me…