MINUTA E FUNDIT – Socialistët i shkojnë deri në fund “inatit” me Berishën, rrëzojnë kandidaturën e Simon Mirakës për Autoritetin e Dosjeve

Me 64 vota kundër, 17 pro dhe 1 abstenim Kuvendi ka rrëzuar kandidaturën e Simon Mirakës për anëtar të Autoritetit të Dosjeve.

Socialistët e paralajmëruam qëndrimin e tyre duke ngritur kartonin e kuq në komisionin e ligjeve me pretendimin se emri i tij është propozuar nga ish kryeministri Sali Berisha.


Ndërkohë, po sot parlamenti votoi Gentiana Sulën për një mandat tjetër në drejtim të Autoritetit për Informimin mbi dokumentet e ish sigurimit të Shtetit.