Minuta e fundit/ Plagosje me arme zjarri ne Dukagjin te Shkodres

Raportohet per nje plagosje te nje personi me arme zjarri ne zonen e thelle malore te Dukagjinit, fshati Cukal. Nuk ka informacion akoma per shkaqet apo personin e plagosur, por eshte rreth 50- vjec, me iniciale M.P. Mesohet vetem se eshte plagosje e rende dhe personi ne fjale po transportohet me urgjence drejt Spitalit Rajonal te Shkodres.