“Janë frymëzuar nga…”, ish-kryeministri denoncon tenderin dhe akuzon Qeverinë: Derra të kënaqur, menu me 13 pjata…

Ish-kryeministri Sali Berisha ka denoncuar një prej tenderave të Autoritetit të Aviacionit Civil për një drekë të zhvilluar mes 7 anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës së këtij institucioni. Por Berisha në mesazhin e tij nuk ka nguruar ta quaj si abuziv tenderin për të cilin sipas tij janë frymëzuar nga kryeministri Rama, i cili ka shpenzuar 150 mijë euro për fundjavë në Paris.

Në objektin e tenderimit kanë qenë një drekë katerig, ku sipas tij janë shpenzuar para për 13 pjata për secilin anëtarë.

“Derrat e kenaqur menu me 13 pjata! 13 pjata menuja e njërës prej qindra e mijëra drekave apo darkave te narkozyrtareve te narkoshtetit te Edvin Hajdutit!

Lexoni menune! ps: Ata jane te frymezuar nga Edvin Hajduti qe shkon ne weekend ne Paris me avion ne dispozicion 150000 euro udhetimi narkoministra qe blejne vetura 100 milioneshe!”, shkruan Berisha.