Investim për mirëmbajtjen e rrjetit, zona të konsiderueshme të Bashkisë Shkodër pa energji elektrike ditën e sotme…

Njoftim për abonentët Shkodër
Stakim, 27 prill

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 27 prill do të kryhen punime në linjën 35kV Shkodra 2 – Velipojë, gjatë intervalit kohor 09:00- 16:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:


Pjesërisht: Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke, Fshatrat: Zues, Oblikë, Muriqan