Harta e prostitucionit e vajzave shqiptare ne Itali

Duket se prostitucioni është kthyer në një problem madhor në Itali.
Mediat italiane ditën e sotme kanë publikuar një hartë, ku tregohet se ku janë zonat ku vajzat shqitpare dhe ato rumune shfrytëzohen për prostitucion.
Edhe pse në shumë raste policia ka ndërhyrë për të shpëtuar vajzat, në raste të shumta nuk ka mundur të bëj asgjë, pasi vajzat kanë krijuar një lidhje varësie të madhe me shfrytëzuesit nga frika se ato mund të dhunohen.
Mediat italiane bëjnë me dije se gjatë verës puna e prostitutave është më e dukshme, pasi rritet kërkesa për ta, dhe çmimi është më i ulët.
Për ta bërë punën sa më të lehtë, shfrytëzuesit kanë mundur që Reggio të ndahet me zonë, ku shqiptare dhe rumune janë të vendosura në Pieve Modolena dhe Hospisin.
Ndërsa, kryesisht në zonën e stacionit, ka kineze dhe migeriane.